keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Keskiviikon kuulumiset


Päivä aloitettiin samaan tapaan kuin edellisetkin työpäivät, Nea ja Ulla meni Prestigeen jossa oli taas paaaljon perunoita, porkkanoita ja kasviksia käsiteltävänä. Aika kului rattoisasti niitä kuoriessa ja pilkkoessa hilpeässä työympäristössä. Päivän aikana työkaverit tekivät Ullalle ja Nealle kaikenlaisia pieniä cocktail-paloja, jotka olivat herkullisia.
Veera, Katja ja Erika viettivät päivän koulun keittiöllä pienissä avustöissä kuten annosten kokoamisessa ja kananmunien rikkomisen parissa. He kävivät myös läheisessä Lidlissä ostamassa keittiölle tuotteita ja Erika pistäytyi tsekkiläisten englannin tunnilla joka oli mielenkiintoinen.
Pojat eli Janne ja Antti valmistelivat huomista suomalaista lounasta minkä he tulevat tekemään Savannahiin ja tekivät erillaisia pieniä työtehtäviä.
Ilta meni taas kaikilla rennoissa meiningeissä shoppalaisessa, lepäilemällä ja kuvailemalla kaupunkia.

Erilaisia cocktail-paloja

Tytöt hommissa

Hedelmäjälkiruokia
Kummitustalo

Katja ja Ulla



Jannen ottamia kuvia Znojmosta: 






1 kommentti:

  1. Onpas teillä mukavan tuntuiset oltavat siellä. Mahtava juttu, kun olette kaikki noin hyväntuulisia ja positiivisella asenteella liikkeellä. Toivottavasti jaksatte pitää lipun korkealla koko ajan ja pitää blogia yllä. Valokuvat ovat aivan ihanaa katseltavaa. Jaksamista teille sinne. Ottakaahan oppi vastaan täydestä sydämestä ja kiitollisin mielin. TSEMPPIÄ!!

    VastaaPoista