keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Toinen päivä Tsekissä alkoi sillä, että kävelimme tutustumaan Prestige hotelliin, jossa Ulla ja Erika tulevat työskentelemään, Janne ja Antti tulevat työskentelemään sielä 2 päivää ennenkuin menemme 22.4 Savannah hotelliin töihin johon tutustuimme myöhemmin päivällä.  Tutustuttuamme Prestige hotelliin lädimme kävelemään kaupungin keskustaan jossa menimme kaupungintalolle tapaamaan Znojmon pormestaria. Pormestaria tavatessa ja kahvia hörppiessä saimme kuulla, että tästä tapaamisesta tullaan tekemään paikalliseen lehteen juttu kuvineen kaikkineen.

 Savannah hotelliin tutustuttuamme ja pormestarin tapaamisella oltuamme lähimme shoppailemaan Freeport kauppakeskukseen josta kaikki löytivät ostettavaa! Freeportin ympäristössä on kaikkea isoista casinoista huvipuistoon ja kaikki tämä sijaitsee keskellä ei mitään. Ympärillä on vain kilometrejä pelkkää tasaista peltoa.

Palattuamme majapaikkaamme lähdimme kaikki shoppailemaan Znojmon keskustaan ja syömään. Minä (Janne), Ulla(nevala), Erika ja Antti kiertelimme keskustassa ja kävimme uudestaan näköalapaikalla kuvailemassa maisemia. Katja, Nea, Veera ja Ulla.K lähtivät syömään Praha ravintolaan ja shoppailemaan. Kello on nyt 10.30 kohta nukkunaan  sillä huomenna herätys 6.00, koska aamulla aamiainen klo 06.45.
Savannah  hotelli keskellä ei mitään.


Happy Man  Antti sai tilattua Fresh juoman joka on tuorepuristettua omenaa, banaania ja mansikkaa mehuna.

 
Pormestarin vastaanotolla. Pormestari viides vasemmalta ja pisin herra.
 
 

                                           Tunnelmat kohillaan!


 
Erika Znojmon keskustan kadulla
 
 
 
Blogin kirjotus hommia..
 

1 kommentti:

  1. Kertokaa jossakin välissä, että olette napapiirin läheltä Kuusamosta, ja myös tämän alueen matkailullisesta puolesta...
    t. Pertti

    VastaaPoista