lauantai 20. huhtikuuta 2013

Viikonloppu

Eilen oli meidän toinen työpäivämme. Veera, Nea ja Katja olivat päivän koulun keittiöllä. Tytöt saivat koota mm. ruoka-annoksia, leivittivät juustoa ja toimivat avustustehtävissä. Janne, Erika, Antti ja Ulla olivat prestige hotellin keittiöllä. Janne ja Antti olivat viimeistä päivää, koska he aloittavat Savannah-hotellin keittiöllä maanantaina. Prestigessä harjoittelijamme valmistivat suomalaista ruokaa tsekkiläisten kokkien toivomuksesta. Ruoaksi he valmistivat porsasta perunamuusin ja ruskeankastikkeen kera. Loppupäivä sujui rennoissa merkeissä istumalla iltaa porukalla ja syömällä illalista yhdessä.


Happy day!
Antti työn touhussa
Tulkkimme Thomas
Suomalainen ruoka-annos 
Tytöt ahkerana koulun keittiöllä :)
Leivitettyä juustoa ja tartar kastiketta
Naudanlihaa tomaattikastikkeessa


Tänään saimme nukkua pitkään aamulla ja saimme rauhassa syödä aamupalaa ilman mitään kiirettä. Puolenpäivän jälkeen menimme koululle katsomaan cold-kitchen kurssin päätösjuhlaa. Tarjolla oli paljon maittavia ja kauniita coktailruokia ja oppilaat valmistivat alkoholittomia ja -holillisia drinkkejä vieraille. Samassa tilaisuudessa ohjaava opettajamme Ulla Koskenkorva jakoi Suomesta tuotuja lahjoja koulun rehtorille ja muulle henkilökunnalle. Tänään Ulla lähtee takaisin Suomeen ja me jäämme keskenään tänne. Huomenna kuitenkin meillä on ensimmäinen vapaapäivä ja suunnitelmissa shoppailua ja tutustumista kaupunkiin! Hyvät viikonloput kaikille ja erityisesti sinne Suomen perukoille!

Herkullisia cocktail paloja


Kauniita vihanneskukkia 

Yhteispotretti
Mallikattaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti